Mirësevini në ALBA sh.p.k


Kompania ALBA sh.pk u krijua në Shqipëri në vitin 1993 me qëllim të prodhimit të këpucëve. Fabrika nisi procesin e prodhimit dhe hap pas hapi, në sajë të vizionit dhe principeve të saj largpamëse, falë investimeve të vazhdueshme teknologjike dhe ne saj të cilesive të mira të teknikëve dhe punonjësve, ajo u bë një nga realitetet më të mira dhe më të rëndësishme të prodhimit të Shqipërisë...                    lexo më shumë...


Produkti i fundit
---------------------------------------------------------------------